transportföretag i mora

Behöver du hjälp med transporter till och från Mora i Dalarna?

Vi på DalaFrakt har lång erfarenhet av att ombesörja transporter för företag, både vad gäller avfall och gods. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Läs mer nedan, eller ta kontakt för offert.

Vilka typer av transporter erbjuder ni?

Följande typer av transporter erbjuder vi till företag i Mora med omnejd. Klicka på respektive kategori för att komma till de olika tjänsterna. Maskintransporter, spannmålstransporter, asfaltstransporter, kranbilstransporter och specialtransporter.

Vi har en stor maskinpark med olika fordon, vilket även inkluderar virkes-/timmertransporter. Hos oss finns även containrar att frakta gods i vid behov. Det är exempelvis vanligt att vi hyr ut containrar till byggen, för att sedan frakta avfallet därifrån. I slutändan är vårt mål att göra frakten av ditt gods så smidigt som möjligt.


Grustransport i Mora

Behöver du köpa grus eller sand? Vi kan leverera bergkross, makadam, singel och förstärkningslager med mera. Hör av dig till oss med ditt behov, så hjälper vi dig. Läs mer om våra produkter inom grus och sand här.


Våra andra tjänster

Två affärsområden kännetecknar oss på DalaFrakt: Anläggning & Entreprenad och Skog & Flis. Inom vår verksamhet finns egna grustäkter där du kan köpa sand och grus runtom i länet, och det finns insamlingsplatser för detta ändamål.

DalaFrakt har ett 110-tal medleverantörer i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

Vårt huvudkontor  är beläget i Leksand, men vi finns också representerade i Mora, Malung, Rättvik och Falun. Vår lokala förankring i bygden och närheten till uppdragen uppskattas av våra kunder.
 För oss är kundrelationen det viktigaste av allt.


009-road-2