transportföretag i hedemora

Transportföretag i Hedemora – anlita oss

Ta hjälp av oss med transporter till och från Hedemora i Dalarna. Organisationen på DalaFrakt har lång erfarenhet av transporter för företag, både avseende  avfall och gods. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Läs mer nedan, eller ta kontakt för offert.

De typer av transporter som erbjuds

De här typerna av transporter erbjuds till företag i Hedemora med omnejd. Klicka på länkarna till respektive kategori för att läsa mer om de olika tjänsterna. Maskintransporter, spannmålstransporter, asfaltstransporter, kranbilstransporter och specialtransporter.

Vår maskinpark med olika fordon är stor, och här inkluderar vi virkes-/timmertransporter. Här finns även containrar att frakta gods i vid behov. I samband med byggen är det vanligt att vi hyr ut containrar, för att sedan anlitas för att frakta avfallet därifrån. Detta kan ske till deponi, och även specialiserade anläggningar vid behov. Smidigt för alla inblandade.


Beställ grustransport i Hedemora

Hos oss kan du köpa grus och sand av olika slag. Bergkross, makadam, singel och förstärkningslager är några exempel på vad vi kan leverera. Ta kontakt med oss med ditt behov, så ser vi till så att du får hjälp på bästa sätt. Läs mer om våra produkter inom grus och sand här.


Tjänsteutbudet på DalaFrakt

Det finns två olika affärsområden som vi ägnar oss åt på DalaFrakt: Anläggning & Entreprenad samt Skog & Flis. I verksamheten finns egna grustäkter där du kan köpa sand och grus på flera olika platser i länet. Ta kontakt med oss för att få veta mer om detta.

Vi har fler än 100 olika medleverantörer i Dalarna och grannlänenHälsingland och Gästrikland.

Huvudkontoret hittar du i Leksand. Verksamheten finns också representerad i Mora, Malung, Rättvik och Falun. Den lokala förankringen i bygden uppskattas av våra kunder.
 Och det är det viktigaste – för oss är kundrelationen det viktigaste av allt.


006-trailer