transportföretag i falun

Anlita ett transportföretag i Falun

Anlita oss om du söker frakt- eller transportbolag som kan frakta gods till och från Falun. Vi innehar en lång erfarenhet vår servicevana är god, både vad gäller avfallstransport, transport av gods och tjänster som åkeri i Falun. Ta kontakt med oss för att få hjälp.

Läs mer nedan, eller ta kontakt för offert.

Dessa typer av transporter erbjuder vi

Den här typen av transporter kan vi hjälpa företag i Falun med omnejd med. Läs mer på de olika länkarna. Transport av maskiner, transport av asfalt, transport av gods, transport av spannmål, och specialtransporter.

Vi på DalaFrakt hyr ut containrar att frakta gods i vid behov. Det händer ofta att vi hyr ut byggcontainrar, för att sedan frakta byggavfall därifrån. DalaFrakt har en stor maskinpark med ett flertal olika fordon, vilket innefattar även virkes-/timmertransporter. Målet är att göra godsfrakten så smidig och enkel som möjligt. I slutändan är kundrelationerna det viktigaste av allt för oss.


Grustransport i Falun – beställ av oss

Vi kan leverera bergkross, makadam, singel och förstärkningslager och mera. Ta kontakt med oss, så hjälper vi dig. Här kan du läsa mer om våra produkter inom grus och sand.

 


Övriga tjänster från DalaFrakt

Vi har två affärsområden inom verksamheten: Anläggning & Entreprenad samt Skog & Flis. Vi har våra egna grustäkter där du kan köpa sand och grus på olika platser i länet, och det finns täktplatser för detta ändamål.

Företaget har ett 110-tal medleverantörer i Dalarna och de angränsande länen Hälsingland och Gästrikland. Huvudkontoret finns i Leksand, men DalaFrakt finns också i Mora, Malung, Rättvik och Falun. Den lokala förankringen och närheten till uppdragen uppskattas av vkunderna.
 Kundrelationen kommer alltid först.


010-road-3