transportföretag i borlänge

Anlita ett transportföretag i Borlänge

Få hjälp med frakt och transport till och från Borlänge i Dalarna. Här finns lång erfarenhet och god servicevana, både vad gäller transport av avfall, godstransport och tjänster som åkeri i Borlänge. Hör av dig idag så hjälper vi dig.

Läs mer nedan, eller ta kontakt för offert.

Typer av transporter vi erbjuder

Dessa typer av transporter kan vi hjälpa företag i Borlänge med omnejd med. Klicka på länkarna för att komma till de olika landningssidorna för tjänsterna. Maskintransporter, asfaltstransporter, kranbilstransporter, spannmålstransporter, och specialtransporter.

Vi på DalaFrakt hyr även ut containrar att frakta gods i vid behov. Det är vanligt att vi hyr ut containrar till byggen, för att sedan hjälpa med frakt av byggavfall därifrån. Hos oss finns en stor maskinpark med olika fordon, även virkes-/timmertransporter. Vårt mål att göra frakten av ditt gods så smidig som möjligt. Till syvende och sist är kundrelationerna för oss det viktigaste av allt.

 


Våra affärsområden

DalaFrakt har två affärsområden: Anläggning & Entreprenad och Skog & Flis.

Företaget har över 100 olika medleverantörer i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

Huvudkontor finns i Leksand, men DalaFrakt finns även i Mora, Malung, Rättvik och Falun.

Den lokala förankringen i bygden tillsammans med närheten till uppdragen uppskattas av kunderna.  Inom verksamheten finns egna täkter för grus, där det går att köpa sand och grus på olika ställen i Dalarna. Det finns insamlingsplatser avsedda för just detta.


Grustransport i Borlänge

Köp grus och sand av oss. Vi kan sälja och frakta bergkross, makadam, singel och förstärkningslager samt mycket annat. Ta kontakt med ditt behov, så får du hjälp med beställning. Läs om de olika produkterna inom grus och sand här.


005-river