DalaFrakt upprätt­håller starkt partnerskap med Mondi Dynäs AB

PHOTO-2024-04-15-13-10-23

I den växande skogsindustrin där varje transport är ett led i en global kedja, spelar DalaFrakt en avgörande roll. Stefan Mattsson, ansvarig för skog & industri på DalaFrakt, ger oss en närmare titt på det framgångsrika samarbetet mellan DalaFrakt och Mondi Dynäs, en av världens främsta producenter av oblekt säckpapper och specialkraftpapper.

Uppdraget

Det nya avtalet, som förlängdes efter en lyckad körning förra året, innebär att DalaFrakt fortsätter att agera som transportör av cellulosaflis från Balungstrands sågverk där Mondi Dynäs är befraktare.
– Det är en stor affär i vårt affärsområde, betonar Mattsson.

Lyckat fjolår

Samarbetet mellan DalaFrakt och Mondi Dynäs har visat sig vara framgångsrikt i och med att avtalet går in i sin andra årsperiod. Mattsson berättar att den positiva erfarenheten från föregående år var en avgörande faktor för att förlänga partnerskapet.

– Vi är väldigt glada att vi har affären så med Mondi, säger han.

Slutligen understryker Mattsson betydelsen av samarbetet för DalaFrakts affärsområde. Han framhäver att arbetet tillsammans med Mondi Dynäs är viktigt för DalaFrakts tillväxt och framgång.

– Det är en stor aktör i den här branschen, uttrycker Mattsson.

Med en stark partner som Mondi Dynäs vid sin sida ser DalaFrakt fram emot att fortsätta leverera på hög nivå inom skog & industri.

Postad i: