Platschef

Vill du arbeta i en omväxlande miljö där du hanterar frågor om ex: grundläggning för hus, nybyggnation av vägar, infrastrukturarbeten med vatten avlopp,  plattsättning , kantstensarbeten? Har du några års erfarenhet. Då kan positionen som platschef hos oss på Dalafrakt vara för dig!
071A2596

DalaFrakt erbjuder effektiva och hållbara tjänster med hög kvalitet inom transport, logistik, markentreprenad och anläggning. Vi har ett 100-tal anslutna medlemsåkerier i Mellansverige och huvudkontoret ligger i Leksand.

DalaFrakt Entreprenad är vårt eget entreprenadbolag som driver egna projekt inom infrastruktur såsom vatten och avlopp, vägar och fjärrvärme. Vi utför även markarbeten för grunder till husbyggnationer.

 

Platschef

DalaFrakt Entreprenad växer och vi söker därför ytterligare en Platschef.

Hos oss får du arbeta i en omväxlande miljö. Vi arbetar bland annat med grundläggning för hus, nybyggnation av vägar, infrastrukturarbeten med vatten avlopp,  plattsättning , kantstensarbeten .

Arbetet sker runt om i Dalarna och vi vill därför att du har körkort .

Vi söker dig som har flera  års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Du är självgående, lyhörd och duktig på att kommunicera. Du bör också behärska engelska samt ha en god datavana. Insikt i AMA anläggning och MER  är en stor fördel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Magnus Lindblad, telefon 070-946 81 12 eller magnus.lindblad@dalafrakt.se

Din ansökan skickar du per e-post ansokan@dalafrakt.se. Bifoga personligt brev och meritförteckning.
Skriv ”Platschef” i ämnesraden.

Intervjuer sker löpande.