DalaFrakt söker mark- och anläggningsarbetare!

Om tjänsten
DalaFrakt växer och söker nu anläggningsarbetare till våra anläggningsentreprenader. Hos DalaFrakt får du möjlighet att arbeta i en utvecklingsinriktad organisation med kund och medarbetare i fokus. I arbetsuppgifterna ingår bland annat grundläggning för hus, nybyggnation av vägar, ritningsläsning, rörläggning och plattsättning.
Stationeringsort är Leksand, Mora eller Falun. Entreprenaderna sker lokalt runt om i Dalarna och vi ser därför att du har körkort och tillgång till egen bil.

Om dig
Som en del i DalaFrakts anläggningsteam ser vi att du är självgående och tar stort ansvar för ditt arbete. För oss är det också viktigt att du är noggrann, mån om att göra ett bra jobb och trivs med att arbeta i grupp. Kompetenskrav för tjänsten är:

  • Tidigare erfarenhet av mark- och anläggningsarbete
  • Meriterande är utbildning inom bygg och anläggning, alternativt inom annat område som bedöms likvärdigt

Om oss
DalaFrakt AB är ett offensivt transport- och anläggningsföretag med ett 110-tal medleverantörer i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland. Huvudkontoret ligger i Leksand, men vi har även kontor i Falun, Mora och Malung. DalaFrakt verkar inom två affärsområden, vilka är anläggning och skog & flis. Vi har även egna grustäkter och materialinsamlingsplatser runt om i Dalarna.

Vår vision är att förbättra slutkundens konkurrenskraft genom effektiva transporter, maskintjänster och materialleveranser. Styrkan hos DalaFrakt ligger i ett starkt personligt engagemang, lokal kännedom och närvaro, korta beslutsvägar och flexibilitet i val av resurser och lösningar.

Anställningsvillkor
Heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Månadslön

Kontakt och ansökan
För frågor kring tjänsten kontakta Elin Rosén, HR-chef, tel. 0247-647 31 eller elin.rosen@dalafrakt.se
Ansökan skickas via e-post till elin.rosen@dalafrakt.se
Ange referens ”anläggningsarbetare” i ämnesraden. CV och personligt brev bifogas.
Intervjuer görs löpande.