Dalafrakt söker rundvirkestransportörer

Timmerbil-vinter-21Dalafrakt växer och söker nya transportörer av rundvirke genom grupptransport. Gruppen har nyligen förstärkts med en extra separatlastare för att skapa en effektiv logistik med goda returmöjligheter. Behovet av rundvirkestransporter växer, därför finns det stora möjligheter för dig som åkeri att växa i gruppen. I dagsläget befinner sig gruppen runt om Falun, Rättvik och norrut. Vår ambition är att gruppen ska täcka ett större geografiskt område tillsammans med dig som ny transportör och vår extralastare.

DalaFrakts rundvirkesgrupp är ett starkt lag med erfarna åkare som hjälper varandra och där du som ny transportör kan få goda råd och stöd. Vi söker dig som är lagspelare och vill vara med i gemenskapen för att stärka vår grupp ytterligare.

Om DalaFrakt
DalaFrakt AB är ett medlemsägt transport- och anläggningsföretag med ett 110-tal medleverantörer i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland. Huvudkontoret ligger i Leksand, men vi har även kontor i Falun, Mora och Malung. DalaFrakt är uppdelat i två affärsområden: anläggning och skog/flis.

Vår vision är att förbättra slutkundens konkurrenskraft genom effektiva transporter, maskintjänster och materialleveranser. Styrkan hos DalaFrakt ligger i ett starkt personligt engagemang, lokal kännedom och närvaro, korta beslutsvägar och flexibilitet i val av resurser och lösningar.

Kontaktperson
Erik Dehner
Transportledare
Tel: 073 752 05 11
Email: erik.dehner@dalafrakt.se