DalaFrakt söker rundvirkeschaufförer till sina medleverantörer!

Rundvirke-annons

Om tjänsten
Vill du köra för regionens bästa åkerier? DalaFrakt växer och söker nu fler chaufförer med CE-behörighet för skogstransporter med rundvirke. Transporterna sker i Mellansverige och anställningarna blir hos våra medlemsföretag som kör för DalaFrakt. Stationeringsort kan vara Leksand, Rättvik, Borlänge eller Falun. Även andra orter i Dalarna och Gästrikland kan vara aktuella.

Om dig
För DalaFrakt står alltid kunden i centrum, och vi ser därför att du har ett gott kundbemötande och alltid representerar DalaFrakt på ett föredömligt sätt. För oss är det viktigt att du är noggrann, flexibel och varsam med fordon och arbetsutrustning. Vi ser också att du är engagerad och vill bidra till att vi kan uppnå både miljömässiga och ekonomiska mål. Kompetenskrav för anställningen är:

  • CE-kort
  • YKB

Meriterande är tidigare erfarenhet av rundvirkestransporter.

Om oss
DalaFrakt AB är ett offensivt transport- och anläggningsföretag med ett 110-tal medleverantörer i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland. Huvudkontoret ligger i Leksand, men vi har även kontor i Falun, Mora och Malung. DalaFrakt verkar inom två affärsområden, vilka är anläggning och skog & flis. Vi har även egna grustäkter och materialinsamlingsplatser runt om i Dalarna.

Vår vision är att förbättra slutkundens konkurrenskraft genom effektiva transporter, maskintjänster och materialleveranser. Styrkan hos DalaFrakt ligger i ett starkt personligt engagemang, lokal kännedom och närvaro, korta beslutsvägar och flexibilitet i val av resurser och lösningar.

Anställningsvillkor
Heltid tillsvidareanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Månadslön/timlön

Kontakt och ansökan
För frågor kring tjänsten kan ni kontakta Elin Rosén, HR-chef, på 0247-647 31 eller elin.rosen@dalafrakt.se.
Ansökan skickas via e-post till elin.rosen@dalafrakt.se
Ange referens ”chaufför rundvirke” i ämnesraden. CV och personligt brev bifogas.
Intervjuer görs löpande.