Avsnitt 5, Podd DalaFrakt

Klicka länken, avsnittet högt upp på listan.

https://itunes.apple.com/se/podcast/podd-dalafrakt-avsnitt-5-anna-dyvik-fredrik-nallg%C3%A5rd/id1218005546?i=1000404293248&mt=2

webb-avsnitt-5-dyvik-nallgardLandslagsskidåkaren Anna Dyvik, som tävlar för IFK Mora och ingår i DalaFrakts talangutveckling, finns vid mikrofonen och berättar om sin skidsatsning. Hur är det att vara med i ett av världens bästa landslag med Charlotte Kalla och Stina Nilsson? Vad anser hon om DalaFrakt?
Hon samtalar med Fredrik Nallgård, transportledningschef på DalaFrakt med ansvar för att alla transporter kommer i tid till rätt plats. Fredrik berättar om framtidens chaufförer och ställer många frågor som skidsport till Annas Dyvik, som i sin tur tyckte det var spännande med Fredrik Nallgårds fritidsintresse – skotercross.

 


I Podd DalaFrakt möter du spännande personer som präglar Dalarna och dalfolket. Personligheter inom idrott, kultur, näringsliv. Detta blandas med lättare betraktelser om DalaFrakt. Samtalen blir snabba, roliga och överraskande med flera nyheter.