Avsnitt 4, Podd DalaFrakt

Noomi Persson, Anders Hansson och Jan Simons
Noomi Persson, Anders Hansson och Jan Simons efter inspelningen av detta poddavsnitt.

AVSNITT 4, PODD DALAFRAKT: Klicka på länken och tryck avsnittet högst upp på listan: https://itunes.apple.com/…/podd-dalafrakt-avs…/id1218005546…
Jan Simons, legendarisk hockeyledare i Mora IK samt Noomi Persson, administrativ chef på DalaFrakt. De är gästerna i avsnitt fyra av Podd Dalafrakt.
Jan Simons förklarar, utvecklar och minns viktiga skeden i Mora IKs historia. Han berättar om sitt pensionärsliv samt om sin syn på dagens hockey och Leksands IF. Här får ni också veta varför han kallades för ”Helikoptern” som hockeyspelare.
Noomi Persson förklarar poängen med det administrativa arbetet som är så viktigt för att DalaFrakt ska utvecklas. Hon berättar också om varför textilier lockade henne till Leksand och om sitt motorintresse.

 


Podd DalaFrakt är en intensiv podd med spännande personer som präglar Dalarna och dalfolket. Det är personligheter inom idrott, kultur, näringsliv. Detta blandas med lättare betraktelser om DalaFrakt. Samtalen blir snabba, roliga och överraskande med flera nyheter.
Programledare är Anders Hansson. Producent: Casper Ingels.